nicolesblogge

Alla inlägg under maj 2013

Av Nicole khouri - 9 maj 2013 18:53

Yehh bra dag idag!! Jag vet inte varför den är bara bra haha :) Just nu så sitter jag ute på min balkong och beundrar min nya fina klocka, jag fick den när jag var i London på påsklovet! Det är första gången jag använder den och jag tycker att den är så fin :D  Den är även väldigt bekväm att ha på sig!

 

 

Ja som sagt så ÄLSKAAAARRR jag den här klockan haha!!!! :D

Av Nicole khouri - 9 maj 2013 16:17

Har just kommit hem ifrån Freeport men jag gjorde den här videon när jag skulle dit!! Glömde att lägga ut den bara hehe!!!

Om ni vill följa mig på videofyme så heter jag Nicole Khouri!

Av Nicole khouri - 8 maj 2013 19:19

Regn idag buuuu :( Ja som ni nog har förstått så har det regnat idag :( Jag hatar verkligen regn, det gör typ att allt blir så himla dåligt!!  Inte nog med att det har regnat vi har också tittat på en film om en tjej som berättade om när hon hade cancer och jag har aldrig gillat att titta på sånt, det känns som om mina ben är svaga och det gör ont i mig lite och idag så blev det för mycket. Jag blev så svag och jag började må illa och så fick jag ont i huvudet! Det kändes som om jag skulle spy! Jag fick sätta mig utanför klassrummet och vila ett tag. När filmen var slut så kändes det mycket bättre. Ja som ni nog förstår så har det inte precis vart en av mina bästa dagar idag men som tur va så har vi ledigt imon och fredag sedan så har vi studiedag på tisdag! 

 

Dumma regn!

Av Nicole khouri - 7 maj 2013 16:15

Heeej!! Som jag har nämt tidigare så var det tjejmiddag hos mig i söndags och det var verkligen super kul!! Vi åt middag (såklart) och så såg vi filmen Fun Size den var sådär det var typ slutet som gjorde filmen bra! Men den var väldigt rolig :) Sedan så åt vi god chocklad tårta sedan så gick alla hem! Det var så kul och jag fick även väldigt fina presenter!! Tack Tjejer!!

                                  Här kommer lite bilder på mig innan tjejerna kom:

 

Tog bara kort innan de kom för att jag hann inte ta kort när de var här!

   

                                 Det här är outfiten jag hade på mig:

  

 

Ses!!

Av Nicole khouri - 5 maj 2013 09:08

Hej idag så ska jag ha min efterlängtade tjejmiddag!! Jag har längtat efter den ganska länge och idag så ska jag ha den!! Jag kommer att ha den mellan halv fem och halv 8 och jag vet att det var väldigt länge sedan jag fyllde år men jag har helt enkelt inte haft tid för det men nu har jag det och jag är super glad!!!! ;) Det kommer nog fler bilder ifrån kalaset sent ikväll eller imorgon!! 

                                                   Bild ifrån London:

 

Hej då!!



Av Nicole khouri - 4 maj 2013 18:56

Hej, just nu så är jag hos min gudmor och jag har precis ätit mat. Idag så har jag vart på fotbollsmatch det gick sådär det blev 1-1 men vi kämpade ändå bra! Efter det så gick jag hem och dushade och gjorde mig iordning för att sedan åka till Backaplan med min kompis Alice. Vi var där i ungefär en och en halvtimme det var väldigt kul :) Sen så åkte jag och familjen till min gudmor så nu är vi här!

Vad har ni gjort idag?

                                                Webcamrea bild:


 

Jag vet att det är ganska dålig kavlite på bilden men hade inte med mig kameran så... hehe!! ;)

 

 


Av Nicole khouri - 3 maj 2013 14:39

NEEEEEEEEJ!! SKIT också jag måste plugga :(  Plugga är det tråkigatse som finns!! Men man måste ju göra det så jag tänker bara göra det snabbt så får jag det överstökat!! Jag verkligen hatar läxor!!!

 

Presentation


HEJ jag heter Nicole och jag är en tjej som fyller 11 år i April och jag skriver om mitt liv mode och annat kul.Jag bloggar väldigt ofta.Mina idoler är Taylor swift,Demi Lovato och Katy Perry.Hope you like my blog:)!!

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni jag ska göra på min blogg?
 Videor
 Smink
 Outfits & Klädtips
 Musik & Kändisar
 Tipsa om grejor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards